Kurum Adı : Düzköy Nazım Kayhan Çok Programlı Lisesi
WEB Adresi : http://nazimkayhancpl.meb.k12.tr
Adres : Orta Mah. İstiklal Cad. No4 DüzköyTRABZON

VİZYON
"BUGÜNÜNÜ DÜNDEN İYİ, GÜNÜNÜ; YARINININ SAĞLAM BASAMAĞI YAPABİLEN BİR KURUM OLMAKTIR."

MİSYON
Düzköy Nazım Kayhan Çok Programlı Lisesi olarak bizler; düşünen, öğrendiklerini sorgulayan, yeteneklerinin farkına varıp, ön plana çıkaran, Atatürk İlke İnkılâplarına bağlı, ülkesini seven ve öz değerlerine sahip çıkan bilgili, saygılı, yenilikçi, cesaretli, dürüst, özgüven duygusu gelişmiş bireyler yetiştirmek, sektöre nitelikli meslek elemanları kazandırmak ve öğrencileri alanları ile ilgili bir yüksek öğretim programına hazırlamak için varız.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : KALÖRİFER
Öğretim Şekli : NORMAL
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30 - 16:10
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP, İL MERKEZİNE 40 KM SAHİL YOLUNA 25 KM UZAKLIKTADIR.
Ulaşım : İLÇE MERKEZİNDEN HERGÜN TRABZON MERKEZE VE AKÇAABATA VASITA MEVCUTTUR. AYRICA ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN SERVİSLERİ HİZMET VERMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri Bilgisi :